Velkomment til 3.000 m2 Showroom​ og Værksted

Mangler du inspiration til dit køkkenprojekt, bad eller garderobe.

​Har du en drøm om at få designet et nyt køkken, der er skræddersyet til din bolig, og som dermed passer til resten af husets indretning, samtidig med at det lever op til dine individuelle ønsker og behov? Så kan vi hos PT| Peter Thuesen tilbyde en løsning, der lever op til lige netop disse kriterier.

Vi kan designe og fremstille køkkenløsninger i stort set alle materialer og farver, så det er stort set kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvad der kan lade sig gøre. Har du brug for inspiration til de mange forskellige muligheder, er du altid meget velkommen til at besøge vores showroom.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Stort showroom og værksted på Fyn

Vi har et stort showroom og værksted i Ryslinge på Fyn, der er på intet mindre end 3000 kvadratmeter. Her kan du kigge nærmere på nogle af de mange forskellige løsninger, som vi kan tilbyde, ligesom du også kan finde inspiration til valg af fronter på dine nye skabslåger, bordplader og lignende.

Vores showroom har åbent alle hverdage mellem kl. 7 og 17, hvor du bare kan møde op. Om lørdagen har vi åbent efter aftale, så ønsker du at komme forbi denne dag, bedes du kontakte os først for en nærmere aftale. Så er du sikker på, at der er åbent, når du kommer.

I vores showroom kan du ikke bare hente inspiration i konkrete løsninger. Du har også mulighed for at tale med vores konsulenter, som du kan stille spørgsmål og bede om rådgivning eller vejledning omkring valg af for eksempel materialer, farver eller lignende.

Vi kan også komme hjem til dig

Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi vores showroom, eller hvis du allerede har en specifik løsning i tankerne, kan vi også komme hjem til dig, uanset hvor du er bosat henne i landet. Her gennemgår vi dine ønsker samt foretager diverse opmålinger, og på baggrund heraf udarbejder vi tegningsforslag og et prisoverslag på opgaven – og det er helt uforpligtende.

Du skal bare ringe og booke et møde på telefon ​71 99 77 90 eller skrive til e-mail info@peterthuesen.dk

Find vej til PT| Peter Thuesen

- og se vores flotte 3.000 m2 udstilling​ og værksted

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Hestehavevej 22, port 5 - 7

5856 Ryslinge

Klik her for rutevejledning

CVR​: 31575133

Snedkeri

Telefon: ​71 99 77 90

E-mail: info@peterthuesen.dk

Man - tor:​

7.00 - 16.00​

Fredag

7.00 - 14.00​

Køkken/Bad

Telefon: ​71 99 66 01

E-mail: koekken@peterthuesen.dk

Showroom

Man - fre:​

7.00 - 17.00​

Åbent efter aftale udenfor dette tidsrum