PT| handler det lige om Peter Thuesen ApS​

Designsnedkereiet  PT| Peter Thuesen

Vores virksomhed blev grundlagt tilbage i 2005 som en almindelig tømrer- og snedkervirksomhed med to mand ansat. I 2011 flyttede vi til vores nuværende adresse i Ryslinge med et 500m2 maskinsnedkeri. Med specialproduktion af inventar til erhverv og det private hjem.

I 2014/2015 udvidede vi vores produktionsfaciliteter yderligere, og sidste år udvidede vi igen til en 1500 kvadratmeter stor produktion, 500 kvadratmeter lokaler til samling af elementer, 400 kvadratmeter showroom og et lager på 600 kvadratmeter. For et par år siden begynde vi at specialisere os inden for design og fremstilling af køkkener på grund af større efterspørgsel på området. Form Køkken blev på denne baggrund grundlagt i 2019, og i dag beskæftiger vi fire ansatte.

Vi har et af de mest moderne produktionsapparater inden for vores område i Danmark, og dette, kombineret med vores mangeårige erfaring og brede kompetencer, sikrer, at du kan få en unik og specialdesignet løsning inden for inventar til dit hjem.

Siden 2005 har DesignSnedkeriet Peter Thuesen været fast inventar i branchen. Vi tilbyder en bred vifte af kompetencer indfør snedkerarbejde, blandt andet CNC-fræsning, prototypeproduktion og køkken/badløsninger i snedkerformat.

Vi har et af de mest moderne produktionsapparater i Danmark. Og vi har alt udstyr til specialproduktion i vores 3.000 m2 store værksted og showroom i Ryslinge på Midtfyn. Hvor vi hjælper både erhverv og private.

Vi følger designtrenden

Det gode, solide håndværk er vejen frem for os. Og det er fundamentet i alle vores løsninger. Vi er altid på udkig efter inspiration, teknikker og metoder, der holder os skarpe og gør os attraktive for nuværende og potentielle kunder.

PT| har vi alt produktionsudstyr i vores professionelle værksted

At være blandt de dygtigste på vores felt, kræver naturligvis håndelag og forståelse. Og så kræver det de rigtige maskiner, der kan levere præcist og i højeste kvalitet. Dem har vi. Og du er velkommen forbi og se dem. Du finder vej her til vores værksted og showroom

PT| ta’r vi dit inventar til næste niveau

Er du på udkig efter den helt særlig løsning til dit byggeri. Så er vi klar til at hjælpe.

I Designsnedkeriet har vi nemlig erfaring siden 2005 med at gøre flyvske ideer til virkelighed.

Se meget mere om os i denne online brochure.

Hestehavevej 22, port 5 - 7

5856 Ryslinge

Klik her for rutevejledning

CVR​: 31575133

Snedkeri

Telefon: ​71 99 77 90

E-mail: info@peterthuesen.dk

Man - tor:​

7.00 - 16.00​

Fredag

7.00 - 14.00​

Køkken/Bad

Telefon: ​71 99 66 01

E-mail: koekken@peterthuesen.dk

Showroom

Man - fre:​

7.00 - 17.00​

Åbent efter aftale udenfor dette tidsrum