​Fingertappet

​Et køkken fra Peter Thuesen med træskuffer er designet så skuffeskinnerne næsten ikke er synlige når skuffen er lukket. Vi har udviklet løsninger til både opvaskemaskine og affalds system så ”facaden” i køkkenet fremstår ensartet, du kan også vælge låger der udefra har samme udtryk som skufferne. Her er skuffer i en køkken Ø af egetræ pakket ind i Corian, højskabene er med fronter i sort Fenix svøbt i egefiner.

​Vi laver både møbler til små og store badeværelser de kan alle leveres med vask. Du kan vælge en standardvask eller vi kan lave en til dig i Hi macs eller Corian. 

Skufferne er konstrueret specielt til badmøbler og leveres både med lave sider så der er plads til vasken og udskæring i bunden så den er forberedt for vand og afløb, alle samlinger er tappede også dem inde i skuffen ved afløbet. Vi kan tilbyde et standardsortiment med priser der starter lige under 10.000, 

Hos Peter Thuesen kan du få en komplet løsning da vi både forhandler armaturer og tilbehør fra VOLA og det komplette program Cassøe.

Fingertappede skuffer pynter alle steder og giver et løft til de fleste møbler. Her vist som et entrémøbel det kunne også være i walk in elle r garderobe. Man kan også nøjes med at vælge et par indvendige skuffer for eksempel til bestik, her kommer træskuffen med tapperne først til syne når du åbner. På denne måde kan du i dit køkken få lækre træskuffer i køkkenet uden at sprænge budgettet.​

​Du kan vælge mellem forskellige løsninger med træskufferne her har vi lavet et møbel for at vise nogen af mulighederne. Den første med åbning imellem skufferne så man kan gribe i kanten. Denne model kan både være åben eller med en tilbagetrukket liste (så man ikke kigger ned i skuffen). Du kan også vælge en liste med grebshul eller åbning med push. 

Da vi laver alle skuffer selv, er der også mulighed for forskellige

grebsudfræsninger i skuffefronten. Her er det kun fantasien og måske økonomien der sætter grænser!

Hestehavevej 22, port 5 - 7

5856 Ryslinge

Klik her for rutevejledning

CVR​: 31575133

Snedkeri

Telefon: ​71 99 77 90

E-mail: info@peterthuesen.dk

Man - tor:​

7.00 - 16.00​

Fredag

7.00 - 14.00​

Køkken/Bad

Telefon: ​71 99 66 01

E-mail: koekken@peterthuesen.dk

Showroom

Man - fre:​

7.00 - 17.00​

Åbent efter aftale udenfor dette tidsrum