Snedkerproduceret inventar

Hos Peter Thuesen ApS sætter vi en dyd i at fremstille møbler og specialinventar der dækker netop dit behov. Med masser af rådgivning inden for sammensætning af materialer og selve produktionen, er det kun fantasien der sætter grænser.

Vi giver dig mulighed for at designe dit eget inventar i et tæt samarbejde med vores kompetente medarbejdere. Denne indflydelse på produktet åbner op for helt nye muligheder, så netop dit inventar skiller sig ud fra mængden. Skal du indrette en skole eller anden institution, mangler din butik inventar eller drømmer du om et snedkerkøkken er vi klar til at hjælpe. 

Har du som Arkitekt / designer en færdig beskrivelse af produktet, står vi klar på værkstedet - ellers kan vi hjælpe med 3D skitser & CAD tegninger.

Kontakt Peter Thuesen 21 72 64 68

​Kontakt os

​Vil du vide mere om, hvem vi er som snedker, og hvad vi kan, kan du kontakte os på 71 99 77 90.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontaktoplysninger

Peter Thuesen ApS​

Hestehavevej 22, 5856 Ryslinge

Tlf.: 71 99 77 90