Maskinsnedker på Fyn

​På snedkeriet i Ryslinge er en maskinsnedker en vigtig del af firmaet. Vi løser nemlig alle typer opgaver med topmoderne maskiner, hvilket giver vores maskinsnedker mulighed for flotte resultater. Vi bearbejder nemlig alle former for træ, og med maskinens præcision er kunden sikret et rigtig godt resultat.

Moderne maskiner hos din maskinsnedker på Fyn

Her hos Peter Thuesen ApS lægges der stor vægt på, at maskinerne er opdaterede og moderne. Derfor har vores maskinsnedker et bredt udvalg af maskiner af forskellige art. Blandt disse kan nævnes et opskæringsanlæg, som kan klare plader på 4200 gange 3200 mm og helt op til 65 mm i tykkelsen. 

Hos os kan vores maskinsnedker desuden uden problemer behandle disse plader blandt andet med overfladebehandling, der gør det muligt at få Svanemærket på produktet.

For at vores maskinsnedker kan få et godt resultat, skal der også gode maskiner til. På snedkeriet her har vi maskiner til alle slags formål. Rundsav, fræser og tykkelseshøvl er uundværlige maskiner til det daglige arbejde, mens bredbåndspudser og langbåndspudser samt CNC-fræser også er af stor vigtighed for vores maskinsnedker. Derudover ligger vi inde med en kantpudser og en kantlimer til limning af træ-, ABS- og PVC-kanter på helt op til 6 gange 60 mm. Denne alsidighed gør det muligt for vores maskinsnedker at behandle alle former for træ.

Kontakt os for mere information

Er vores maskingsnedker eller udstyret noget, du gerne vil høre mere om, er du velkommen til at kontakte os på telefon 21 72 64 68.

Du kan læse mere om vores ydelser inden for:

Peter Thuesen ApS

CVR: 31575133  |  Hestehavevej 22, 5856 Ryslinge

Tlf.: 21 72 64 68  |  E-mail: peter@peterthuesen.dk