Butiksinventar med omtanke

​På snedkeriet her hos Peter Thuesen ApS i Danmark sætter vi en dyd i at specialfremstille møbler og andet butiksinventar til lige din butiks behov. 


​Du kan finde vores standardvarer i møbelhuset, men derudover giver vi dig mulighed for at designe dit eget inventar i et tæt samarbejde med vores kompetente medarbejdere. Det kan både være hylder, reoler eller skabe i smukt udarbejdet træ, men også varer som sofaer, sofaborde eller lænestole, hvis der er brug for siddepladser. 

Denne unikke mulighed for selv at få så stor en indflydelse på produktet åbner op for at prøve noget nyt inden for butiksindretning, så netop din butik skiller sig ud fra mængden. Med hjælp fra Peter Thuesen ApS har du nemlig uanede kreative muligheder for at pifte ældre inventar op.

​En prototype af dit butiksinventar

Under samarbejdet laver vi en prototype af de ønskede møbler og andet butiksinventar, selv når det er en hel serie af inventar, du gerne vil have produceret. Med masser af rådgivning inden for sammensætning af materialer og selve produktionen, er det kun fantasien, der sætter grænser. Alle de trækomponenter, du kunne tænke dig til butikken, er vi altså leveringsdygtige i, og dit eget præg på produktet giver det personlige finish.

Kontakt os for mere information

Kunne du tænke dig at høre mere om specialfremstillet butiksinventar, kan du kontakte os på telefon 21 72 64 68.

Peter Thuesen ApS

CVR: 31575133  |  Hestehavevej 22, 5856 Ryslinge

Tlf.: 21 72 64 68  |  E-mail: peter@peterthuesen.dk