Butiksindretning på højt niveau

Hos Peter Thuesen ApS kan du i et tæt samarbejde med vores medarbejdere finde ideer til butiksindretning. Har du selv nogle tanker om både praktiske behov, men også designmæssige ideer, kan du sammen med os udarbejde et produkt, der passer netop til dig og din butik. 

Butiksindretning er ikke lige nemt for alle, men med vores hjælp er du sikret et godt og smukt resultat. Vores store erfaring inden for butiksindretning gør os nemlig i stand til at vejlede dig til det bedst mulige inventar. Om det er en salon, en klinik eller noget helt andet, der skal laves møbler til, er vi behjælpelige.​

Alsidigheden i butiksindretning

Er det reoler, borde, skænke, montre, bænke, skranker, diske eller noget helt andet, du mangler, skal vi nok være klar. Både tegning og fremstilling af selve produktet står vi for i nær dialog med dig om dine behov og ønsker. 

Desuden er butiksindretning ikke nødvendigvis blot et bord eller en stol – det kan også være hele møbelserier, vi hjælper med at få designet og produceret. 

Du kan altså få specialfremstillet al inventar til din butik, så det giver lige præcis det udtryk, du ønsker at møde dine kunder med.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal du have indrettet en butik, kan du høre mere om vores tilbud ved at ringe på telefon 21 72 64 68.​

Peter Thuesen ApS

CVR: 31575133  |  Hestehavevej 22, 5856 Ryslinge

Tlf.: 21 72 64 68  |  E-mail: peter@peterthuesen.dk